Kid Colombia

Welkom op mijn site. Mijn naam is Jeffry Verschoor Sowa, aka KID COLOMBIA
Mijn grootste passie is dans en zeker breakdance en via deze site wil ik jullie mijn passie en belevenissen delen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.











vrijdag 26 augustus 2011

Afgelopen periode.

Het is een tijdje stil geweest op mijn blog. Niet dat ik niets gedaan heb, maar gewoon weinig tijd had om hem bij te werken. Maar daar gaat vanaf nu verandering in komen. Na elke battle/show waar ik aan heb meegedaan komt er een (kort)verslag.

Na onze avonturen in Cannes, bij Break the Floor, werd ik uitgenodigd om in maart  naar Paris te komen, waar ik mocht deelnemen aan Chelles Pro 2011. Dit is o.a een interationale kids battle. Helaas kwam ik niet verder dan de halve finale. Maar het was een super leuke ervaring.
http://youtu.be/6puTFHqp8B0 



Eind maart gingen de Break Kidz(Justen en ik) naar Antwerpen voor Raw Circle. Toch wel een beetje spannen want er waren een aantal nieuew gezichten. Er was ook een wat oude duo uit Engeland en die behoorde tot de crew Breaking Nest, waar o.a. Bboy Poket in zit. En deze bboy's konden er ook wel wat van. Uiteindelijk kwamen we hen in de finale tegen en na een spannende battle waren we de WINNAARS van RAW CIRCLE 2011. http://youtu.be/P4hDV3h44bU

In April werden de Break Kidz( Justen en ik) uitgenodigd om deel te nemen aan All School 2011. Ik moest er alleen al op 8 april zijn en dat is mijn verjaardag. Maar omdat ik het er vorig jaar er zo leuk heb gevonden, vond ik dat dan ook niet erg. Verjaardag vieren doen we later wel. Maar toen ik in Paris, bij All School, aankwam, stonden daar zo'n 60 bboy's en bgirl's me op te wachten en begonnen daar Happy Birthday te zingen. Dit was toch zo leuk. De volgende dag was de battle. Helaas verloren we de finale van Mounir en Kid Karam(england). http://youtu.be/gpgkjkHSXvs

Een week later was er UNBREAKABLE 2011 te Atwerpen. Winaar Kid Colombia!   http://youtu.be/6cR1GlW2xng

Op 14 mei waren er in Mill de IDO Nederlands Kampioenschappen en hier mocht ik als gast IDO meedoen. Ook hier deden een aantal goede bboy mee, o.a de Nederlandse Kampioen 2010, de europese kampioen en de regerend wereldkampioen. Uiteindelijk bereikte ik de finale en daar moest ik tegen G.A. Joe, maar ook hij was vandaag geen probleem voor mij en zodoende werd ik op 14 mei 2011 NEDERLANDS KAMPIOEN IDO BREAKDANCE 2011.

Op 10 tm 12 juni was er in Den Haag North Sea Jam 2011. 
Op vrijdag was er een 1 on 1, waarbij de beste nederlandse bboy een plaats veroverde in het nederlandse team voor de landen battle. En jullie raden het misschien al. Kid Colombia werd de beste nederlander.
Op zaterdag was er een 2on2 die ik samen met James Puppet deed, we bereiktten de halve finale.
Op zondag waren er landen wedstrijden tussen Finland, Polen, Italie en Nederland. Dit waren demo battles. zie hier de battle Nederland-Finland en let vooral op mijn 2de run. http://youtu.be/yCUwVO9NzoQ

Een week later waren er in Eidhoven de UK Kwalificaties. Hier bereikte ik de halve finale en deed ook nog mee met een crew Kid Sickness en danste tegen Diamont Leaf
http://youtu.be/jwFd6u6bTDI en hetwerd onbeslist waar een tie volgde http://youtu.be/dTo7e5FCuJY
25 juni reisde ik af naar St.Brieuc waar ik was uitgenodigd om deel te nemen aan UNVSTI BATTLE 2011. Wederom bereikte ik (helaas maar) de halve finale. 1e ronde http://youtu.be/nHF_d-V5AcM  en halve finale http://youtu.be/6drDixw0Jxs. Het was wederom een super leuk weekend. Dank daarvoor.

OP 1 juli reisde Justen en ik (Break Kidz) af naar Le Havre , waar we waren uitgenodigd om deel te nemen aal Battle Time. We mochten hier tegen de "grote" dansen en het lot had bepaald dat we wederom tegen Pokemon(zie eerder dit jaar Cannes) moesten dansen. Billy Boy en Niger waren onze tegenstanders. http://youtu.be/B3wWSUmzeCg Helaas wederom verloren, maar een super leuke dagen.Dank aan Battle Time, Tawfic, Koko, Gravity en Kid Glide.
                                                                           


Toen brak de schoolvakantie aan en ben ik een weekje nar Berlin geweest, waar ik kon trainen onder begeleiding van Chico, een member of Flying Stepz(nu teacher)
. Om me daar ook een beetej voor te bereiden op WBC 2011.

Op 17 Juli was het zover. WBC 2011. Ik ging samen met Scarang Blaine(HKZ) dansen.
140 duo's en de beste 8 gaan door en ja we redden het. Op naar het Main Event. Dansen tegen Lil G en Sunny http://youtu.be/hN9sZxW_4es. Dit was echt vet!!!

Een week later op naar Laren voor Summer Sickness,helaas was het geen  zomer maar regen. Een zeer leuk event, ik denk nog leuker als het niet regent. Hier bereikte we de halve finale (filmpje volgt later).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten